Edit Content

Meny

Snickare
Lessebo

Välkommen till MGBYGG - Din Pålitliga Snickare i Lessebo

Letar du efter en erfaren och pålitlig snickare i Lessebo? Då har du kommit rätt. På MGBYGG är vi stolta över att erbjuda våra kunder professionella byggnationstjänster och snickeriarbeten av högsta kvalitet. Med års erfarenhet inom branschen har vi skapat en stark rykte som en pålitlig partner för alla dina byggbehov.

Vi utgår från Lenhovda & Kalmar men jobbar aktivt i såväl Växjö, Lenhovda, Åseda, Lessebo och Nybro med omnejd. 

Kontakta oss idag! Oavsett om du behöver hjälp med renoveringar, nybyggnation eller andra snickeritjänster, är MGBYGG det rätta valet för dig. Vi är stolta över att vara din lokala snickare i och ser fram emot att hjälpa dig med dina projekt.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss bli din pålitliga partner för alla dina bygg- och snickeribehov. Titta gärna på några av våra projekt

Snickeri och byggnation  – MGBYGG.

Snickare
Snickare

Bygg – Inget jobb är för stort eller litet för våra snickare

Vi bygger med känsla och yrkesstolthet! Vi erbjuder flera tjänster inom bygg och entreprenad. Vare sig det handlar om nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad eller renovering så fixar vi det.
Bredd och yrkesskicklighet är nyckelord i vår verksamhet och vi ser alltid till att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen, samtidigt som vi kan luta oss mot en genuin erfarenhet. Det är därför vi har förtroende hos såväl försäkringsbolag och kommuner. 
Vi är en byggfirma som man återvänder till. Många av våra kunder som har anlitat oss återvänder när det har blivit dags för ombyggnation av sommarstugan eller altanen och detta är något som vi är mycket stolta över.
Vi utför nybyggnation och vår personal har lång erfarenhet av både lösvirkeshus och hus i färdiga element. En av företagets viktigaste framgångsfaktorer är vår duktiga personal. MGBYGG har ett stort yrkeskunnande och lång erfarenhet inom yrket.