Edit Content

Meny

Gänget på MGBYGG

Välkommen till MGBYGG! Vi är en familjär och passionerad organisation som brinner för att skapa fantastiska resultat för våra kunder. Vi är en byggfirma som man återvänder till. 

Vi tror på att blanda erfarenhet med ungdomligt driv och kreativitet, vilket är anledningen till att vi anställer både erfarna yrkesarbetare och nyblivna lärlingar. Detta skapar en spännande dynamik som vi är stolta över att ha i vårt företag.

Vi har stora resurser och en bred geografisk täckning, med kontor i Lenhovda och Kalmar. Vi har verksamhet i hela området från Växjö till Öland med omnejd. Vi utför alltifrån nybyggnationer,  totalentreprenader till husrenoveringar och mindre servicejobb för våra privatkunder. Vi är även specialiserade på att utföra högkvalitativa byggarbeten för våra företagskunder och försäkringsbolag samt för offentliga verksamheter.

Som villaägare kan det vara en stor utmaning att hantera många olika hantverkare för ditt renoveringsprojekt. Vi kan hjälpa dig att koordinera och ta hand om hela processen, från idé till färdigställande. 

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att uppfylla dina bygg- och renoveringsdrömmar. Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se vad vi kan göra för dig!

MG Bygg - Snickare

MGBYGG - Som arbetsgivare

På MGBYGG handlar det inte bara om att leverera högkvalitativa byggtjänster. Det handlar också om att ha en arbetsmiljö där alla trivs och känner sig som en del av en gemenskap. Linda, vår VD, förklarar stolt om hur vi ordnar regelbundna gemensamma aktiviteter och kvartalsmöten för att uppmuntra ett positivt och sammanhängande team. Förutom att ha roligt på jobbet ser vi till att företaget är en attraktiv arbetsgivare genom att ta in personer direkt från lärlingsprogrammen. Detta har varit ett lyckat sätt att hantera bristen på kompetens inom branschen. Genom att investera i sina anställda och locka till sig talanger med stark potential, kan vi fortsätta att erbjuda högkvalitativa byggtjänster som uppfyller kundernas behov och önskemål.

Så om du letar efter en byggfirma som inte bara har de rätta färdigheterna och erfarenheterna, utan också en passion för att bygga en stark och sammanhängande arbetsmiljö, då är MGBYGG din framtida partner. Med en dedikerad och kompetent personal som trivs på jobbet, kan du vara säker på att dina projekt kommer att slutföras på ett professionellt sätt. Hos oss bygger vi med yrkesstolthet. 

Är du intresserad av att veta mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda just dig? Välkommen med en spontanansökan så hör vi av oss så fort vi har möjlighet.