Renovering med duktiga snickare i Växjö, Lenhovda & Åseda

Att renovera ett slitet badrum eller kök ger verkligen ett nytt liv åt rummet. Man får ett helt nytt rum och en härlig känsla som man annars får av nybyggnationer. Det är roligt och spännande att se det gamla rummet förvandlas framför sina ögon.
Självklart kostar det pengar och tar en del tid att genomföra, men det är faktiskt en investering för framtiden. Värdet på bostaden ökar och man har genom en fackmannamässig renovering.

Välj byggfirma med omsorg

Det är viktigt att välja en seriös och kompetent byggfirma när du ska göra en renovering. Anlita aldrig svart arbetskraft! Risken är stor att det inte blir korrekt utfört och vid problem kommer försäkringen inte att gälla. MGBYGG är en trygg partner i alla lägen.
För privatpersoner så är det dessutom fördelaktigt att nyttja ROT-avdraget. Det innebär att 30 procent av arbetskostnaden dras av direkt på fakturan. Man kan få upp till 50 000 kronor per år och person

Badrumsrenovering

Badrummet är boendets kanske viktigaste rum. Det används dagligen av hela familjen, år efter år. Det medför såklart slitage på kakel och klinker och vatten kan göra mycket skada i form av läckor och fuktskador.
Det är viktigt att välja en hantverkare med våtrumsbehörighet. Många drömmer om ett renoverat och fint badrum. Kanske med ett vackert badkar eller modern duschkabin, ny mysiga spotlights och estetiskt tilltalande kakel och klinkers.
Genom vår expertis och erfarenhet på MGBYGG kan vi hjälpa dig med din planering och komma med värdefulla tips och råd. Tveka inte att rådfråga oss.

Köksrenovering

I köket samlas familjen flera gånger per dag för att inta sina måltider, umgås och såklart att laga mat. Köket ställer därför höga krav på bekvämlighet, men även på funktion och design för att alla ska trivas.
Låt oss renovera det gamla köket och förvandla det till ditt drömkök. Möjligheterna är oändliga.Vi på MGBYGG hjälpe dig gärna. Kanske väljer man ett standardiserat klassiskt kök, eller så vill man ha ett stilrent kök med innovativa lösningar med modern design.
Vi hjälper dig gärna med tips och råd gällande din renovering. Vi har lång erfarenhet med många köksrenoveringar bakom oss. Vi är mycket lyhörda för våra kunders behöv och önskningar och hittar bästa lösningen för just ditt kök.

Kontakta oss

Går du i bygg eller renoveringstankar?

Tveka inte att ta kontakt med oss för idéer och prisförslag. Vi besöker er gärna för ett inledande möte.