Om MG Bygg

MG Bygg startades 1988.

Företaget har inlett en satsning som innebär att organisationen har förstärkts på flera plan och vi har idag ett 20-tal medarbetare. De flesta har en lång och gedigen erfarenhet, men vi ser hela tiden till att blanda upp detta med lärlingar och nyblivna yrkesarbetare. Detta skapar en mycket dynamisk konstellation som visar en stor hunger och skaparglädje.

Våra medarbetare är fördelade över ett stort arbetsområde som sträcker sig från Växjö i väster, via Nybro och vidare till Öland i öster. Allt detta styrs från kontoret i Lenhovda.

Vi utför allt ifrån totalentreprenader till husrenovering och mindre servicejobb hos dig som är en privat kund.
Vill du som ägare till en villa slippa hantera många olika hantverkare kan vi hjälpa dig med samordningen och ta hand om hela projektet från första idé till fullt färdig renovering, om- & tillbyggnad eller kanske nybyggd villa.

Viktiga värderingar för oss är:

  • Alla kunder viktiga, små som stora.
  • Bra service.
  • Den personliga kontakten och vårt gemensamma arbete är viktigt för oss. Det är dina önskemål och idéer som är grunden till vårt arbete.

Våra tjänster

Försäkringsskadorna utgör en bred grund i vår verksamhet och den sysselsätter flera av våra medarbetare. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolagen.

Vi har personal som är certifierad Kvalitetsansvarig med riksbehörighet och åtar oss även externa jobb.
Vi utför även mindre projekteringar.
Behöver Ni hjälp med bygglovsritningar och dess ansökningshandlingar hjälper vi gärna till med detta.

Utbildning

MG Bygg har ett välorganiserat samarbete med gymnasieskolornas byggprogram i både Uppvidinge, Kalmar och Växjö kommun. Vi har både praktikanter och lärlingar hos oss.
Det är viktigt att eleverna får chansen att göra en del av sin utbildning ute på arbetsplatserna. Det är också ett sätt att komma in på arbetsmarknaden, och praktik och lärlingstid leder ofta till ett fast jobb.

Går du i bygg- eller renoveringstankar?

Tveka inte att ta kontakt med oss för idéer och prisförslag. Vi besöker er gärna för ett inledande möte!

Kontakt